Appartement, Hereweg

RUIM EN MOOI APPARTEMENT AAN DE HEREWEG TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************
Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken (circa 44 m2), aparte slaapkamer (circa 9 m2), nette badkamer en toilet. De vloer is afgewerkt met een gietvloer, het appartement heeft vloerverwarming.

Het centrum en centraal station zijn gemakkelijk per voet/ fiets te bereiken. Uitvalswegen zijn ook op korte afstand gelegen. De RUG, Hanze en het UMCG zijn gemakkelijk per fiets of openbaar vervoer te bereiken. Ook zijn er meerdere winkels en supermarkten op loopafstand.

*Let op: de foto’s en video zijn van een soortgelijke woonruimte in het complex. De voorzieningen zijn wel van dezelfde kwaliteit.

De kale huurprijs is: €1175,-. De inclusief prijs is €1360,-. Dit is inclusief gas, water, elektra, wasmachine en droger. De woonruimte komt beschikbaar per 1-4-2021.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000