Je eigen huisbaas zijn?

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, of wist je niet dat het kon. Maxx kan je helpen om goedkoop je studententijd door te komen. Ook voor je ouders zijn er flink wat voordelen.

Maxx helpt je ouders met het kopen, en eventueel ook het beheer, van jouw studentenhuis. Dat betekent niet direct dat je ouders een paar ton op de bank moeten hebben, want voor het financieren van een studentenhuis hoeven je ouders niet rijk te zijn. Wist je dat er afhankelijk van de situatie van jouw ouders vaak helemaal geen eigen geld nodig is om een studentenhuis te financieren?


Welke voordelen heb je als je de huisbaas bent:

Je kiest je eigen kamer;
Je kiest je eigen huisgenoten;
Je betaalt eventueel geen of minder huur;
Je hoeft je verder niet druk te maken om alle rompslomp die het "huisbaas" zijn met zich mee brengt. Maxx regelt verder al het werk.

De voordelen voor je ouders op een rijtje:
Een huis kopen duur? Soms wel, maar het levert ook wat op. Zo zijn de huurinkomsten uit het studentenhuis onbelast; Maxx helpt bij de aankoop, financiering, verbouwing en beheer van je eigen Parentshome, waardoor je ouders zorgeloos kunnen genieten van hun investering;
Gedoe? Welnee! Maxx regelt alles waar je ouders geen zin in hebben; Er zitten ook mooie financiële voordelen aan het kopen van een studentenhuis. Zo maak je winst op de verhuur en op de lange termijn kan er grote winst worden gemaakt door de waardestijging van het Parentshome.

Een eigen studentenhuis kopen heeft dus verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere kamer huren. Is een Parentshome iets voor jou? Maak tezamen met je ouders een vrijblijvende afspraak met Maxx.

Maxx, zorgeloos genieten van je studententijd

Parentshome, hoe werkt dat?

Met Maxx kunt u zorgeloos genieten van uw investering. Om een tweede huis als beleggingspand te kopen hoeft u zeker niet rijk te zijn. Een klein spaarpotje of overwaarde op uw huidige woning kan al genoeg zijn.

Wat doet Maxx?

Maxx is actief in het zoeken, vinden en kopen van beleggingspanden voor investeerders. Ouders van studenten vormen een belangrijke doelgroep. Maxx adviseert potentiële investeerders op basis van rendementsberekeningen over het aan te kopen pand. Vervolgens geeft Maxx tips over het verbouwen van de aangekochte panden tot geschikte studentenhuizen. Daarna kunnen wij voor de investeerder de panden op een professionele manier beheren en verhuren, zodat de investeerder verzekerd is van een solide belegging met een goed rendement. U als ouder helpt zo uw kinderen aan een Parentshome (net studentenhuis) om in te wonen en te studeren, zonder dat het u iets kost. In de meeste gevallen levert het u zelfs wat extra inkomen op. Uw investering, het huis, is een mooie aanvulling op uw pensioen.

ABC-formule

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Maxx een ABC formule ontwikkeld:

A: Aankoop Maxx zoekt een geschikt beleggingspand dat past bij uw profiel. Maxx begeleidt u tijdens de bezichtigingen en helpt u bij de onderhandelingen en financiering. Maxx heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met het financieren van beleggingspanden. Financiering is vaak makkelijker dan u denkt. Maxx heeft de juiste ingangen bij banken en kent adviseurs die aandacht besteden aan een goed, persoonlijk advies.

B: Bouw Maxx heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele aannemers die ervaring hebben met specifiek de verbouwing van panden tot Parenthomes. U kunt de gehele projectleiding met een gerust hart aan hen overlaten. U bespreekt samen de wensen en mogelijkheden. Een verbouwing van een Parentshome is maatwerk.

C: Contract Maxx biedt u een contract aan voor het verhuren en beheren van uw beleggingspand. Maxx regelt dat uw pand verhuurd wordt en blijft, zonder het leegstandsrisico. Afhankelijk van het gekozen contract zijn wij het aanspreekpunt bij incidentele problemen en calamiteiten. Het debiteurenbeheer neemt Maxx desgewenst van u over. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

Het aanbod

Voor het actuele aanbod kunt u contact opnemen met Maxx bedrijfsmakelaars, telefoonnummer 088-6299099.