Wel of geen zoekopdracht?

Wil je professioneel geholpen worden bij het vinden van de meest geschikte woonruimte, wil je als eerste geïnformeerd worden en niet achteraan in de rij aansluiten, wil je weten of de verhuurder goed bekend staat, wil je een waterdicht huurcontract en wil je gedurende de huurperiode altijd een beroep kunnen doen op een huurdeskundige, dan is het verstandig dat je Maxx een zoekopdracht geeft.

Geef je Maxx een zoekopdracht dan ontzorgt Maxx je bij het vinden van woonruimte. Je krijgt woningen per email doorgestuurd die voor je zijn gevonden. Je profiteert van het grote plaatselijke netwerk. Maxx weet de juiste personen te vinden bij je zoektocht naar woonruimte. Maxx opent vaak deuren die voor jezelf gesloten blijven.

Een unieke dienst voor de huurder die alleen het beste wenst en haar focus wil hebben op werk of school.

Bij een succesvolle transactie, dus alleen bij het vinden van de meeste geschikte woonruimte tegen de meest redelijke voorwaarden ben je Maxx een vergoeding verschuldigd. Deze vergoeding is gelijk aan 1 bruto maandhuur te vermeerderen met BTW. Vind je een woning die binnen de ruime portefeuille van Maxx wordt aangeboden (veelal de woningen die op de website staan) dan ben je deze vergoeding niet verschuldigd, omdat Maxx in dat geval in opdracht van de verhuurder werkt. Je betaalt dan enkel een vergoeding voor de verrichte werkzaamheden tot dat moment, maar dat bedrag is altijd lager.

Wil je het allemaal zelf onderzoeken dan kan dat, je hoeft Maxx dan geen zoekopdracht te geven. Je  houdt enkel de site www.maxxhuren.nl in de gaten. Je kunt op ieder gewenst moment van de dag het aanbod van Maxx bekijken. Een zoekprofiel kun je bij Maxx niet achterlaten, dat is alleen mogelijk bij het verstrekken van de opdracht. Vind je op deze manier een woning bij Maxx en wil je die huren, dan hoef je Maxx hiervoor niets te betalen. Geen administratiekosten of andere kosten, niets van dat alles.