Appartement, Grote Beerstraat

Een prachtige en zeer goed onderhouden gemeubileerde appartement (70m2) met een slaapkamer. Het appartement is gelegen tussen het centrum en het Zernike complex en word voor maximaal 12 maanden aangeboden met een prijs van €850,00 exclusief servicekosten. Het appartement is beschikbaar per 15 april 2021.

Een keurig, licht en gemeubileerd een slaapkamer appartement van 70m2 met berging, dubbele lift en een ruim balkon op het zuiden.

Indeling:
Afgesloten entree met intercom en brievenbus, centrale hal met toegang tot de bergingen en twee liften.

Appartement: entree, hal, meterkast en bergkast, woonkamer aparte keuken met moderne inbouw apparatuur zoals een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap, vaatwasser, vanuit de woonkamer is er toegang tot de badkamer met ligbad, apart toilet en de master bedroom en een ruim balkon met vrij uitzicht op het zuiden.

Gelegen in complex "Hoog Paddepoel" in een rustige woonomgeving met alle voorzieningen in de directe omgeving. Zowel het stadscentrum als het Zernikecomplex liggen op ca. 5 minuten fietsen. Op loopafstand ligt het winkelcentrum Paddepoel met een zeer uitgebreid winkelaanbod.

Bijzonderheden;
- Ruime inpandige berging aanwezig waar eventueel een motor of fiets gestald kan worden.
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Het gaat om volledig gemeubileerde woonruimte (zie foto’s)
- Het betreft een tijdelijke huurperiode van eerst 12 maanden
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het complex
- De voorkeur gaat uit naar PHD'ers of werkende mensen

Let op! De woning kan ook tegen een meer prijs inclusief gas, water, elektra en internet gehuurd worden voor €1050,- per maand.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000