Appartement, nassauplein

Prachtige drie slaapkamerwoning in Groningen gelegen aan het Nassauplein, een top locatie tussen het centrum en Zernike. De woning is beschikbaar per 1-1-2020 en de prijs is €1250,00.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal Maxx Huren Nederland. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************

Aan een van de mooiste lanen van Groningen ligt dit ruime appartement (bouwjaar ca 1928) met maar liefst twee balkons, drie slaapkamers een ruime woonkamer met an suite deuren naar de even zo ruime moderne keuken.

Sfeer, karakter en goed behouden elementen van die tijd kenmerken dit stijlvolle, verzorgde appartement. De ligging in de aantrekkelijke Oranjebuurt aan een park met vijver, speelplaats en historische bomen, vlakbij het prachtige Noorderplantsoen en op korte afstand wandelen van het centrum en zernike, maken het plezierig wonen compleet.

Winkelgelegenheden zijn er voldoende in de directe omgeving (grote supermarkt op 250m en winkelcentrum op 5 fietsminuten). De Bushalte ligt aan de Prinsesseweg op 50m afstand.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000