Appartement, Breedesteeg

PRACHTIG 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT IN CENTRUM VAN KAMPEN

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Diverse supermarkten en speciaalzaken liggen op steenworpafstand. De Oudestraat is om de hoek en voorziet u van diverse winkels en restaurants.

SITUERING
Dit appartement is gelegen op de tweede etage in de Breedesteeg in het hartje van het centrum van Kampen.

INDELING
Bij binnenkomst bevindt u zich in een gemeenschappelijke ruimte met een trap naar de verschillende etages. Deze deelt u met de medebewoners van het complex.
Na het betreden van uw eigen voordeur vind u de hal met garderobekast en de toegangsdeuren naar de 2 slaapkamers, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken.

VOORZIENINGEN
De badkamer is voorzien van wastafel, wasmachine-aansluiting, toilet, douche en lichte betegeling tot het plafond. Het appartement beschikt verder over een open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Voor de nuts voorzieningen wordt er maandelijks afgerekend bij de VVE. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of werkend stel

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per direct voor een minimale duur van 12 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000