Appartement, Bosboomstraat

PRACHTIG APPARTEMENT IN SCHILDERSWIJK TE HUUR.

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Er is ook een leuke video van de woning gemaakt bekijk deze woning vooral via Youtube op "Maxx Huren Nederland." Hieronder de link naar de woning:
https://www.youtube.com/watch?v=kghboGBPbRI

LOCATIE
Locationwise is het een leuke locatie. Het appartement is gelegen in de welbekende Schilderswijk. Een gezellige buurt met veel supermarkten, restaurantjes en nog veel meer. Het centrum van Utrecht is ongeveer 4 minuten met de fiets en het Neude is ongeveer 5 minuten fietsen. De Uithof is op zo’n 10 minuten fietsen van de locatie.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de gehele 2e verdieping van het pand. U deelt de entree en de trap tot en met de eerste verdieping.

VOORZIENINGEN
Een wenteltrap leid ons naar de 2e verdieping waar we binnenkomen in de de eetkamer met open keuken van woning. In de eetkamer vinden we direct 3 grote ramen die voor veel lichtinval zorgen, teven zorgen de ramen voor veel luchtdoorstroom. De ramen kunnen volledig geopend worden of op een kiepstand. In de eetkamer zelf is genoeg ruimte voor een ruime tafel waar je heerlijk zou kunnen dineren met wel 6 of 8 personen. Ook heeft eetkamer voldoende ruimte voor nog wat extra kasten.

In de hoek van de eetkamer vinden we de keuken. Deze keuken heeft een groot aanrechtblad van wel 2m breed. Hierin zit ook een wasbak met een kraan. Verder is de keuken voorzien van diverse apparatuur, zo is de keuken voorzien van een koelkast met vriezer, een gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven magnetron en niet te vergeten een vaatwasmachine. De keuken heeft ook genoeg ruimte voor al u potten en pannen.

Vervolgens gaan we door de eerste deur de slaapkamer binnen die ongeveer 12 m2 is, het heeft genoeg ruimte voor het plaatsen van een twee-persoonsbed en heel veel kastruimte.

Achter de slaapkamer is de woonkamer die 22 m2 groot is, deze heeft tevens de doorgang en deur voor het betreden van het aparte dakterras, dit dakterras bied ons een leuke view over de daken van Utrecht heen.

Als laatst zit naast de slaapkamer een badkamer, deze is net gerenoveerd en is voorzien van een ruime douche, een wastafel met spiegel, een kraan, een toilet, een designradiator en een aansluiting voor een wasmachine.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Hier wordt een voorschot van €140 voor gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 december 2020 voor een minimale duur van 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd voortzet.

EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000