Appartement, Winschoterkade

Een speels loft appartement op een top locatie aan het water in de mooie stad Groningen. De woning is 60m2, beschikbaar per 1 december en dit appartement heeft een prijs van €919,00 inclusief gas, water, elektra en internet.

*********************
Een gedetailleerde video van de woonruimte zal spoedig bij de advertentie geplaatst worden. Wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

Een splitlevel loft appartement op een heerlijke locatie. Je hoeft maar je deur uit te lopen en je wandelt aan de rand van het centrum en langs de gezellige grachten van onze mooie stad Groningen.

Dit appartement heeft op de begane grond een heerlijke ruime woonkamer met open keuken in landelijke stijl. De keuken is voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele spoelbak, afzuigkap, kookplaat, vaatwasser en koelkast.

Er is een split levelverdieping welke middels trap te bereiken is en voldoende ruimte bied voor een twee persoons bed, klerenkast en meer.

Deze woning is op oneindig veel manieren in te delen, we komen dus komen graag in contact met de creatieve persoon die het beste uit dit loft appartement wil halen.

Let op! nieuwe foto’s volgen snel.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000