Appartement, Winschoterweg

Leuk appartement (53m2) aan de Winschoterweg met 1 slaapkamers en privé parkeerplek voor €850,00 inclusief gas, water en elektra. De woning is per 1 december beschikbaar.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************

de woning is ongeveer 53 m2 en heeft 1 slaapkamer met een privé parkeerplaats en eigen buitenplaatsje in de rozentuin.

Bij binnenkomst is er een lichte en ruime woonkamer welke makkelijk is in te delen door de rechthoekige vorm. Opvolgend van de woonkamer is er een doorgang naar een ruim opgezette keuken met aansluitend een luxe badkamer welke is voorzien van een douchcabine, toilet, aansluiting voor de wasmachine en een design radiator.

Van de woonkamer en via de keuken kom je in de enorme slaapkamer welke ruimte biedt aan een kingsize bed, bureau, grote kledingwandkast.


De woning is op 10/15 fietsminuten van de stad Groningen en uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000