Appartement, Gelkingestraat

Een zeer ruim twee slaapkamer appartement (85m2) gelegen in het centrum van Groningen met eigen balkon. De prijs voor dit speelse appartement is €1195,00 exclusief maar inclusief verwarming en het appartement is beschikbaar per de 1e van januari.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

Dit ruime en lichte appartement is gelegen op de eerste en de tweede etage aan de Gelkingestraat in Groningen het appartement heeft twee slaapkamers en een balkon.

Bij binnenkomst in de ruime hal is het toilet gelegen. De woonkamer met semi open keuken is ongeveer 45m2 en de woonkamer heeft aansluitend een balkon en de keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast/vriezer en genoeg opbergruimte.

Op de tweede etage is zijn twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd.

Dit speelse appartement is gelegen op steenworp afstand van het centrum en is daarom ideaal voor iemand die van het gezellige van Groningen wil wonen.

Zin om even een kijkje te komen nemen? Vraag ons dan om een bezichtiging in te plannen.
Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000