Appartement, Astraat

FANTASTICH GELEGEN EEN SLAAPKAMER APPARTEMENT AAN DE GRACHTEN VAN GRONINGEN. DIT LEUKE APPARTEMENT IS GELEGEN AAN DE ASTRAAT EN IS ONGEVEER 65M2, DE PRIJS IS €1100,00 EXCLUSIEF EN ER ZAL EEN VOOR DE INGANGSDATUM VAN 1 JANUARI EEN NIEUWE KEUKEN GEPLAATST WORDEN.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************

Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst lopen we door de hal welke toegang geeft tot een zeer ruime slaapkamer, badkamer en toilet naar de speelse en karakteristieke woonkamer met open keuken. Deze keuken zal voor de ingangsdatum van 1 januari vervangen worden door een nieuwe en moderne keuken. Tevens biedt de woonkamer een bijzonder mooi uitzicht over een van de meest prachtige stukjes van de geliefde stad Groningen.

De slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een grote kast, bed en bureau.

De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en er is een aparte toilet.

Let op als je een fantastische woonervaring wil op een van de leukste en mooiste plekjes van Groningen pak dan nu je kans en vraag een bezichtiging aan.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000