Appartement, Blekerswegje 2

ALTIJD AL AAN DE GRACHT VAN ZWOLLE WILLEN WONEN? GRIJP NU JE KANS!

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning bevindt zich aan de Blekerswegje voor Zwolle een A-locatie. Diverse supermarkten en speciaalzaken op steenworpafstand. Leuke restaurantjes en zelf het theater nog geen 20 meter van de woning af. De Thomas a Kempisstraat is om de hoek en voorziet u van restaurants.

SITUERING
De woning is gesitueerd op de begane grond.

INDELING
Bij binnenkomst komt u binnen in een gemeenschappelijke ruimte. Deze deelt u met de medebewoners van het complex.

Aan u rechterhand vind u de badkamer die voorzien is van een toilet, douch, wastafel een designradiator en op een hoog niveau is afgewerkt.

Vervolgens heeft u aan de linkerzijde twee verschillende kamers de ene kamer is een kleinere slaapkamer die eventueel ook prima in te richten is als een kantoor aan huis. De twee slaapkamer is groot genoeg voor ruim 2 persoon bed en genoeg kastruimte.

De laatste kamer is de woonkamer deze is 25 m2 groot en beschikt ook over een grote open keuken. De woonkamer is groot genoeg voor een ruime bank, u zou er een TV meubel neer kunnen zetten. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak een inductieplaat en afzuigkap, een kraan, een wasbak en niet te vergeten, het belangrijkste de vaatwasmachine.


HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot betreft een bedrag van 150 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is niet huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een vrouwelijke/mannelijke bijvoorbeeld werkend stel.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per direct voor een maximale duur van 24 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000