Appartement, Vismarkt

RUIM APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS AAN DE VISMARKT IN GRONINGEN TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************
Het appartement is gelegen op de gehele derde etage en heeft een oppervlakte van circa 75m2. Bij binnenkomst is er een hal welk toegang biedt tot de woonkamer, de twee slaapkamers, luxe badkamer, toilet en de wasmachine ruimte.

De ruime woonkamer is voorzien van een luxe open keuken. De keuken is luxe uitgevoerd en van allen gemakken voorzien. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een 6-persoons eettafel en ruim zitgedeelte. De woonkamer beschikt over drie grote ramen (welk geopend kunnen worden) welke zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de vismarkt, de Martinitoren en het Forum.

Beide slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van de etage en bieden voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Dankzij de grote ramen komt er voldoende (natuurlijk) licht in de ruimtes.

De badkamer is zeer luxe uitgerust met een regendouche, luxe wastafel meubel met spiegel en veel afwerkingen van marmer.

Het toilet is tevens luxe uitgerust met veel marmer.

De wasmachineruimte heeft een wasmachine, droger en meerdere schoonmaakattributen.

De woonruimte kan zowel gestoffeerd als gemeubileerd gehuurd worden.

De huurprijs is €1250,- exclusief per maand. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 15-11-2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000