Appartement, van Hattumstraat

PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Het appartement bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond vloer, eerste, tweede etage en derde etage. Desbetreffende appartement is gesitueerd op de eerste en tweede etage van het pand.

VOORZIENINGEN
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. Door de grote raampartijen beschikt het appartement over veel lichtinval. De ruime keuken is voorzien van onder andere een gas-kookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. Zowel de keuken als badkamer hebben een moderne uitstraling. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers die gelegen zijn op de tweede etage.

LOCATIE
De woning ligt in hartje centrum. De stad is op loopafstand en het station binnen een paar minuten fietsen bereikbaar.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een nette werkende kandidaat. Dit mag ook een stel zijn.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000