Appartement, Thorbeckegracht

WONEN AAN EEN VAN DE GRACHTEN VAN ZWOLLE? DAT KAN NU!

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning bevindt zich aan de Thorbeckegracht voor Zwolle een A-locatie. Diverse supermarkten en speciaalzaken op steenworpafstand. Leuke restaurantjes en zelf het theater nog geen 100 meter van de woning af.

SITUERING
De woning is gesitueerd op de 2e etage. De begane grond en 1e etage worden gedeeld met de medebewoners.

INDELING
Bij binnenkomst komt u in de gemeenschappelijke ruimte. Hier hangt een prachtige kroonluchter. Vervolgens loopt u tegen drie verschillende deuren aan. De middelste deur leid u naar de trap die u weer leid naar de eerste etage. Vervolgens loopt u naar de volgende trap. Vanaf deze trap is alles voor uzelf.

Als u de trap oploopt kan u het appartement betreden door de rechterdeur. Deze leid u naar de woonkamer. De woonkamer is ongeveer 25 m2 groot. In de woonkamer zit ook de keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en een oven. Verder is er genoeg kastruimte.

Als u een stukje terugloopt komen we bij een berging deze is ongeveer 5 m2 groot en heeft de aansluiting voor de wasmachine en een afwasmachine. De volgende ruimte is de badkamer, deze heeft een designradiator, een regen douch, een zwevend toilet en een design wastafel.

Onderhand bent u aangekomen bij de laatste ruimte: de slaapkamer, hier is genoeg ruimte voor een king-size bed. Tevens zou u hier nog een zithoekje kunnen realiseren of een werkplek in deze coronatijden. De slaapkamer is tevens voorzien van 2 ruime inloopkasten. Op de vide is nog een bergingsruimte van ongeveer 7 m2 waar u nog wat spulletjes in kwijt kunt. Last but not least is er ook nog een klein dakterras.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot betreft een bedrag van 150 euro per maand. De woning is optioneel te betrekken als een gemeubileerde woonruimte. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is niet huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een vrouwelijke/mannelijke bijvoorbeeld werkend stel.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per direct voor een maximale duur van 24 maanden.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000