Appartement, Vijfhoek

APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Dit appartement is circa 50m2 groot. Het heeft een grote en lichte woonkamer en een slaapkamers. Het is gesitueerd op een etage en heeft een uitzicht op de straat Vijfhoek.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal is de slaapkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet in het appartement. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel. Bij de entree is eventueel een gedeeld buitenplek met het buurappartement en er is een separate berging aanwezig.

Daarnaast heeft het complex een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €75 per maand.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het harte centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor dit appartement.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte komt per 1 november 2020 beschikbaar.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000