Appartement, Koestraat

RUIM APPARTEMENT IN PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Het appartement is de begane grond van het pand. In totaal is het appartement ca 70m2. Het pand is een net pand in het hart van Zwolle. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar.

VOORZIENINGEN
Het appartement is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het appartement een enorm ruime woonkamer met keuken. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Er is een ruime slaapkamer aanwezig.

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per DIRECT beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Het voorschot dat hiervoor wordt opgenomen zal €100 betreffen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende personen of studenten met een gedegen inkomen. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

EXTRA
De wanden in de woonkamer worden fris gesausd opgeleverd.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000