Appartement, Winschoterweg

Een speelse en leuke studio aan de Winschoterweg op 10/15 minuten fietsafstand van het centrum van Groningen met een grote eigen tuin en privé parkeergelegenheid. de studio is beschikbaar per 1 mei 2021 of in overleg eerder en de prijs is €535 exclusief voorschot gas ,water en elektra.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Deze volledig zelfstandige studio is aan de achterzijde gelegen en heeft een zeer grote tuin, er is ook ruimte om een auto te stallen en de woning is voor een geschikt voor een rustige huurder.
De studio heeft veel ruimte en is ideaal in te delen. Zeker omdat er ook een apart slaapkamer gedeelte is gecreëerd.

Let op de woning word inclusief voorschot water, elektra en gas voor €610,00 verhuurd

Kijk de video voor meer gedetailleerd informatie.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000