Appartement, Stoeldraaierstraat

PRACHTIGE GEMEUBILEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

De locatie is gelegen in het centrum van Groningen, naast de Vismarkt. Het appartement is gesitueerd op de tweede etage.

Bij binnenkomst is er een lange gang met aan de rechterzijde een grote kast met schuifdeuren. De ruime woonkamer beschikt over een eetruimte en prachtige open keuken. De woonkamer biedt ook toegang tot de buitenruimte met uitzicht over de Vismarkt.

Het appartement heeft twee slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een douche en slaapkamer 2 heeft een eigen badkamer en toilet, tevens is er een gemeenschappelijk toilet aanwezig.

Het appartement wordt turn-key opgeleverd en is daarom van alle gemakken voorzien.

De huurprijs van €1295,- is exclusief, er wordt een voorschot gehanteerd van €200,-. Dit maakt een maakt een maandelijkse huurprijs van €1495,-. Het appartement komt in overleg beschikbaar per medio augustus.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000