Appartement, Gedempte Zuiderdiep

Prachtig gemeubileerd appartement (52m2) met een ruim dakterras gelegen aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen met een prijs van €1250,00 euro inclusief meubilering, gas,water,elektra en internet, beschikbaar per 15-8-2020.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement is gelegen over de gehele eerste etage en is voorzien van een slijtvaste pvc vloer. De woning wordt volledig gemeubileerd en turn-key opgeleverd. Door de hoogwaardige afwerking en de vele ramen heeft het appartement een lichte en luxe uitstraling.

De ruime open keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, oven, magnetron, cooker kraan, koelkast en vriezer.

Via de woonkamer met open keuken komen we in de lange hal welke toegang geeft tot een opbergkast, ingebouwde wasmachine, ruime slaapkamer, luxe badkamer en een prachtig ruim dakterras.

Kom dus snel een kijkje nemen op deze mooie en gezellige locatie bij dit fraaie appartement.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000