Appartement, Bitterstraat

NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET MOOI BALKON HARTJE CENTRUM ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit nieuwbouwappartement is gelegen aan de Bitterstraat dat parallel loopt aan de winkelstraat. De winkels, terrassen en het stadsstrand liggen dan ook allemaal op loopafstand. Het station is in ongeveer 5 minuten fietsen te bereiken, evenals bioscoop Pathé en Hedon. Dit is de uitgelezen kans een prachtig appartement te bemachtigen in de bruisende Zwolse binnenstad!

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde etage.

INDELING
De woning is te bestreden via een centrale hal. Via de voordeur is de woonkamer met open keuken van circa 30 m2 te bereiken. Aan de woonkamer grenst het balkon. De slaapkamer van 15 m2 en badkamer met toilet zijn bereikbaar via de hal.

VOORZIENINGEN
Uiteraard beschikt deze woning over alle eigen voorzieningen zoals keuken, badkamer en toilet. De keuken is modern en voorzien van een inbouwkookplaat, luxe afzuigkap, koelkast met diepvries. In de badkamer van bijna 7m2 is een douche, een hangend toilet een aansluiting voor wasmachine.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is onder voorbehoud beschikbaar per 1 september 2020 voor een minimale duur van 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd voortzet. Aanvaarding is in overleg. Daar het appartement nog ontwikkeld wordt, kan de oplevering van het appartement uitlopen.

PARKEERPLAATS
Het is mogelijk een parkeerplaats bij te huren op de begane grond à €70 per maand.

EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000