Studio, Warmoesstraat

PRACHTIGE ZELFSTANDIGE STUDIO MET EIGEN BALKON MET HUURTOESLAG.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

SITUERING
Binnen het pand zijn 3 studio’s gevestigd. Alle studio’s zijn zelfstandig. Deze studio bevind zich op de tweede (bovenste) etage. De studio is ongeveer 35 m2 groot.

VOORZIENINGEN
De woning is gestoffeerd en heeft een mooie open woonkamer waaraan direct het balkon grenst. Achter de woonkamer is de keuken en de slaapkamer. De woning is voorzien van een inbouwkast die een goed onderscheid creëert tussen de keuken en slaapkamer. De studio is volledig zelfstandig. Dit betekent dat je ook de douche en het toilet niet hoeft te delen. Deze zijn erg luxe afgewerkt.

LOCATIE
De woning is gelegen in de Oosterpoortwijk. Vanaf deze locatie is het ongeveer 3 minuten fietsen naar het centrum van Groningen. Diverse supermarkten en speciaalzaken zijn op steenworpafstand van de woonruimte.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor de studio zijn we opzoek naar een studerende of werkende kandidaat.

HUURPRIJS
De kale huurprijs is 695 euro. Het voorschot staat op €150,-. Dit maakt de totaal prijs: €845,-.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000