Bovenwoning, van Panhuysstraat

APPARTEMENT MET RUIME WOONKAMER EN TWEE SLAAPKAMERS IN HELPMAN TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage. Bij binnenkomst is er een ruime hal met toegang tot het balkon en de toiletruimte. De ruime woonkamer heeft voldoende ruim en staat gekoppeld aan de eetkamer met open keuken. Op dezelfde etage zijn twee slaapkamers en luxe badkamer.

Het pand beschikt niet over een onttrekkingsvergunning, er mogen daarom officieel maar twee personen/ ingeschreven staan.

Het centrum van Groningen is slechts 10 minuten fietsen. De wijk Helpman heeft alle voorzieningen op loopafstand.

De huurprijs van €1350,- is inclusief gas, water en elektra. De bovenwoning komt in overleg beschikbaar per 1 juli 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000