Appartement, Turfstraat

PRACHTIG APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ZUTPHEN TE HUUR

SITUERING

Dit prachtige monumentale pand bevindt zich in het hartje centrum van Zutphen en kenmerkt zich door de grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. Het betreft de hoeklocatie aan de Beukerstraat / Turfstraat en ligt dus direct aan de hoofdwinkelstraat van deze historische Hanzestad. Het appartement is circa 80m2 en is gesitueerd op de eerste etage van het pand. Het heeft een grote en lichte woonkamer met open keuken.

VOORZIENINGEN

De woning is te betreden via een trapopgang. Hier is tevens een bergruimte aanwezig.
Op de eerste etage is een ruime woonkamer met een luxe open keuken. De woonkamer heeft grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.
Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken, welke voorzien is van een douche, toilet en wastafel.

LOCATIE

Op locatie bent u direct in de historische binnenstad van Zutphen, direct aan de hoofdwinkelstraat. In de binnenstad zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Het station is binnen een paar minuten fietsen te bereiken. Parkeren geschied middels vergunning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Zutphen.

HUURPERIODE

De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG

De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Garantstelling is een pré.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000