Appartement, Nieuwe Kijk in het Jatstraat

LUXE APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMER GELEGEN NAAST HET NOORDERPLANTSOEN.
*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement is gesitueerd op de Eerste etage. Bij binnenkomst is er een ruime woonkamer met luxe open keuken voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat, , afzuigkap, koelvries combinatie en ingeboude wasmachine. er zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel, design radiator en aparte toilet.

Het appartement heeft goeie isolatiewaarde en is luxe ingericht en tevens is het gehele appartement voorzien van een slijtvaste pvc vloer.

Het Noorderplantsoen is op steenworpafstand en ook het centrum is gemakkelijk per voet te bereiken.

De huurprijs van €1075,- is exclusief. Het voorschot is €172,50. De maandelijkse huur is daarom €1247,50 per maand. De woonruimte in komt overleg beschikbaar per 1 augustus.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000