Appartement, Nieuwe Kijk in het Jatstraat

LUXE APPARTEMENT MET APARTE SLAAPKAMER NAAST HET NOORDERPLANTSOEN TE HUUR.
*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement is gesitueerd op de begane grond achterzijde. Het appartement heeft een eigen voordeur, bij binnenkomst is er een ruime woonkamer met open keuken. Op de begane grond is het toilet. Op de eerste etage is de ruime slaapkamer en badkamer, het appartement wordt opgeleverd met een wasmachine en droger.

Het appartement heeft een goede isolatiewaarde en is luxe ingericht. Het hele appartement is voorzien van een slijtvaste pvc vloer.

Het Noorderplantsoen is op steenworpafstand, het centrum is gemakkelijk per voet te bereiken. Ook zijn alle voorzieningen en meerdere uitvalswegen op korte afstand.

De huurprijs van €1042,50 is inclusief gas, water en elektra. De woonruimte in komt overleg beschikbaar per 1 juni 2020.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000