Appartement, Vijfhoek

RIANT APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR

SITUERING
Dit appartement is circa 70m2 groot. Het heeft een grote en lichte woonkamer met één slaapkamer. De slaapkamer is riant, er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De woonruimte gelegen aan de voorzijde van het complex met een prachtig uitzicht over het Gasthuisplein. Kortom: een bruisende leefomgeving.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal is de badkamer bereikbaar, welke voorzien is van een bad met douche, wastafel een aansluiting voor wasmachine. Er is een separaat toilet. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel.

Daarnaast heeft het complex een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Het appartement heeft daarnaast ook een privé balkon met uitzicht op het Gasthuisplein.

Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €50 per maand.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het harte centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000