Benedenwoning, Celebesstraat

STUDENTEN OPGELET: BENEDENWONING MET VIER SLAAPKAMERS EN ENORME TUIN TE HUUR.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

De woning is gelegen aan de begane grond. De woning beschikt over een voortuin (ideaal voor het parkeren van fietsen) en een ruime achtertuin van 130 m2 op het zuidwest.

Bij binnenkomst is er aan de linkerzijde een kamer (circa 9m2) welk ook toegang geeft tot de doucheruimte. Verderop in de gang bevindt zich het toilet aan het einde van de hal links is er een slaapkamer van circa 11m2. De kamer aan daarnaast heeft een oppervlakte van circa 8.5 m2. Daarnaast is een ruime slaapkamer van circa 13m2. Alle kamers beschikken over een eigen wastafel en de kamer aan de achterzijde hebben openslaande deuren welk toegang geven tot de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime kamer van circa 16m2, welk gebruikt kan worden als een slaapkamer of als gemeenschappelijke woonkamer. Tot slot beschikt de woning over een ruime berging/kelder en ruime achtertuin van circa 130m2 met schuur.

De woning beschikt dus over een ruime woonkamer, drie slaapkamers en logeerkamer.

De vergunning laat bewoning toe van maximaal drie personen, dit betekent dat er maximaal drie personen op het adres ingeschreven kunnen zijn.

De huurprijs van €1600,- is exclusief gas, water en elektra. Er wordt een voorschot gehanteerd van €205,-. De woning komt in overleg beschikbaar per 1 mei 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000