Appartement, Hora Siccamasingel

Een mooi en ruim appartement van 70 m2 gelegen in de wijerd en met privé parkeerplek met een prijs van €925,00 exclusief en de ingangsdatum is in overleg.

Deze ruime appartement is gelegen in een oude christelijke school en is met veel zorg gebouwd.
De woning heeft een lichte en ruime woonkamer met open keuken welke is voorzien van een koelkast met vriesvakje, magnetron/oven, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer en alles is recent geschilderd.
Er is een ruime slaapkamer met toegang tot een aparte wasruimte.

Via de groot opgezette hal is er doorgang naar de woonkamer en badkamer welke is voorzien van een design radiator, zwevend toilet, wastafel en douche.

Dit appartement is voorzien van een eigen parkeerplak achter het complex en alle faciliteiten zijn op loopafstand gelegen.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000