Appartement, Vijfhoek

TWEEKAMER APPARTEMENT TE HUUR IN HARTJE BINNENSTAD ZWOLLE

LET OP: FOTO'S ZIJN VAN EEN VERGELIJKBAAR APPARTEMENT GEMAAKT.

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit appartement van ca. 75m2 is gelegen in een complex in hartje centrum van Zwolle met zicht op het Gasthuisplein. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop, de winkelstraat op een minuut lopen. Het station is in 5 minuten bereikbaar, evenals bioscoop Pathé. Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

SITUERING
Deze woning is gelegen op de tweede etage van het complex.

INDELING
De woonruimte beschikt over een ruime woonkamer met open keuken van circa 40m2 groot. Vanaf de woonkamer is het privébalkon te bereiken met uitzicht op het Gasthuisplein waar diverse terrassen gelegen zijn. Altijd wat om naar te kijken.

De slaapkamer zit aan de achterzijde van het appartement en is ongeveer 16m2 groot. De ruime badkamer is te bereiken via de hal.


VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken. De badkamer is voorzien van een wastafel met luxe mengkraan en douche. Tevens zit hier een aansluiting voor een wasmachine. Er is voldoende ruimte om hier een droger te plaatsen. Het toilet is separaat.

Het complex heeft een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Het complex heeft een grote binnentuin waar bewoners gebruik van mogen maken. Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €77 per maand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Er wordt een voorschot van €58,00 servicekosten gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is beschikbaar per 1 juni 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000