Appartement, A-Plein

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET BUITENRUIMTE IN MONUMENTAAL PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

SITUERING
In dit prachtige pand zijn recent meerdere appartementen opgeleverd en verhuurd.
Het appartement is gelegen op de tweede en derde etage en is ca 75 m2 groot. Het pand is een monumentaal pand in het hart van Zwolle. Rondom zijn vergelijkbare woningen te vinden. Het pand is gebouwd in 1825. De buurt heeft naar verhouding jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het gelegen in een rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid op deze locatie.

VOORZIENINGEN
Het appartement is volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Het is verdeeld over 2 woonlagen.
Als u binnenkomt loopt u tegen de keuken aan die van diverse inbouwapparatuur voorzien is, zoals een ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap, luxe mengkraan. In de keuken kun je een ruime tafel kwijt met 4 stoelen.
Direct naast de keuken zit de slaapkamer. De slaapkamer grenst vervolgens aan de badkamer die voorzien is van een toilet, douche, design radiator en een wastafel.
Als u de trap naar boven neemt komt u bij de grote woonkamer. In de woonkamer is genoeg ruimte voor een grote bank, tafels en stoelen. Daarnaast heeft deze woonruimte nog een dakterras waar gedurende de dag de zon op schijnt. (uniek in Zwolle)

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt €90. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende personen.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000