Vrijstaande woning, Sorghvlietweg

VRIJSTAANDE WONING OP FIETSAFSTAND VAN DE STAD ZWOLLE IN HERFTE VOOR TIJDELIJKE DUUR TE HUUR

Wil je midden in de natuur wonen in een landelijke en groene omgeving maar toch ook dicht bij de binnenstad van Zwolle? Rust ruimte, natuur en stad. Deze sfeervolle vrijstaande woning staat aan de rand van Zwolle. Een unieke kans om in een rustige omgeving te wonen, met toch alle gemakken van de stad nabij.

Deze woning heeft een begane grond, eerste etage en beschikt over een bijgebouw.

De begane grond beschikt, aan de linkerzijde van het object, over een woonkamer van circa 22m2 met een uitzicht via een grote glazen pui over de zeer riante voortuin. De woonkamer beschikt over een sfeervolle houtkachel. De rechterzijde heeft een eethoek en een luxe open keuken. De keuken heeft een prachtig 5-pits gasfornuis en RVS afzuigkap, beschikt over een vaatwasser, gootsteen en koelkast. De badkamer bestaat uit een douche, toilet, wastafel en een radiator en is tevens gelegen op de begane grond.

De etage bestaat uit 2 slaapkamers met ingebouwde opbergruimte. De master is ongeveer 14m2 groot en heeft twee openslaande ramen. De tweede slaapkamer is circa 10m2 groot en beschikt tevens over ramen die open gezet kunnen worden. Deze doet momenteel dienst als kinderkamer, maar kan tevens als werkkamer ingericht worden.

Achter de woning staat een knus bijgebouw dat dienst doet als woonstudio/gastenverblijf. De studio is voorzien van een keukenopstelling met een luxe oven, vierpits gasfornuis en inbouwafzuigkap. Er is een compacte badkamer met douche en toilet. Tevens staat hier een wasmachine/droger. De ruimte is verwarmd middels centrale verwarming en is hierdoor geschikt als werkruimte of als derde slaapkamer. Een afgesloten deel van het bijgebouw wordt door de verhuurders gebruikt ten behoeve van opslag.

De grootste meerwaarde van deze woning is zonder meer de buitenruimte. Zoals aangeven beschikt het over een zeer riante voortuin met oprit, waar de auto geparkeerd kan worden. Achter het huis is een privé bos met prachtig uitzicht over de landerijen. Een unieke belevenis van bijna 5000m2 weelde en privé natuur.
Diverse soorten fruit en noten kunnen uit de tuin worden geoogst en voor de liefhebbers is er mogelijkheid voor een kleine moestuin. Voor kinderen is er veel ruimte met o.a. een zandbak en een grote trampoline.
In de zomermaanden kan gebruik worden gemaakt van de nabijgelegen Wijthmenerplas waar in een natuurplas kan worden gezwommen en gerecreëerd. Daarnaast ligt er een golfbaan in de buurt. Er zijn diverse wandel mogelijkheden en fietsroutes in de directe omgeving.

De binnenstad van Zwolle is in ongeveer 10 a 15 minuten fietsen te bereiken, evenals het centraal station. De ringweg N35 is met de auto op 5 minuten afstand gelegen waardoor de stad, en de snelweg, richting andere steden vlot te benaderen zijn. Het Isala Ziekenhuis ligt op enkele minuten fietsafstand.

Deze woonruimte is te huur vanaf 1 december of 1 januari. De huur bedraagt €1.395 exclusief energie, water en gemeentelijke heffingen en betreft een gestoffeerde oplevering. Desgewenst kan er in gedeeltelijke meubilering worden voorzien (in overleg).

Kandidaat huurders kunnen een stel, klein gezin (bijvoorbeeld ter overbrugging) of expat zijn. De maximale huurtermijn bedraagt 12 tot 15 maanden!

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met het kantoor van Maxx Aanhuurmakelaars te Zwolle.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000