Kamer, Van der Laenstraat

KAMER MET EIGEN WASTAFEL IN DAMESHUIS IN DE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijdevan het pand.

VOORZIENINGEN
Het huis beschikt over een badkamer, keuken en toilet en buitenruimte welke je deelt met 4 andere huisgenoten.

LOCATIE
De woning ligt op top locatie, het ligt 3 minuten fietsen van een supermarkt af. De stad is binnen een paar minuten fietsen te bereiken. Het station is in 5 minuten fietsen snel te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 december 2020 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000