Appartement, Nieuwstraat

RIANT WOONHUIS IN CENTRUM ZWOLLE MET 2 SLAAPKAMERS EN RUIME ZOLDER

Deze riante woonruimte is gevestigd in het centrum van Zwolle aan de Melkmarkt. De entree hiervan bevind zich aan de Nieuwstraat.
De woonruimte is gesitueerd op de eerste en tweede etage van het pand.

De ruimte heeft een totale oppervlakte van maar liefst 150 vierkante meter en beschikt over een fietsenberging, dakterras bij de entree, een ruime woonkamer met toegang naar de keuken. De keuken is voorzien van een ruim aantal kasten voor opbergruimte, een dubbele wastafel, een oven met kookplaat en een vaatwasser.

Ook vind u op deze etage een slaapkamer aan de achterzijde van 21 vierkante meter. Via de hal de trapopgang naar de tweede etage en een badkamer en een apart toilet. De woonruimte zal worden opgeleverd met een gerenoveerde badkamer.

Op de tweede etage bevindt zich de tweede slaapkamer van 24 vierkante meter met uitzicht op de Melkmarkt en nog een grote zolderkamer van ruim 42 vierkante meter.

De huurprijs van de woonruimte bedraagt € 1500,00 euro en is exclusief gas, water, elektra en servicekosten. U kunt voor de ruimte zelf uw gewenste nutsvoorzieningen afsluiten gezien deze over eigen meters beschikt.

De aanvaardingsdatum is per 15 februari 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000