Appartement, Nieuwstraat

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS IN BINNENSTAD VAN ZWOLLE

Dit appartement met 2 woonlagen ligt in de binnenstad van Zwolle. De woning is circa 100m2 groot en is onlangs volledig voorzien van nieuwe vloer. Circa 10 jaar geleden is de woonruimte gerenoveerd.

De woning is te betreden via een trapopgang. Bij de trap is een ruimte om een fiets te stallen.

Op de eerste etage is de woonkamer met open keuken gelegen, in totaal ongeveer 45m2 groot. de woonkamer heeft twee grote raampartijen voor de nodige lichtinval. De open keuken is voorzien van verscheidene inbouwapparatuur zoals een inbouw gasfornuis met daaronder een inbouwoven en vaatwasser. In de hal is een separaat toilet aanwezig.

Op de tweede etage zijn 2 slaapkamers en de badkamer gelegen. Aan de voorzijde van het object is de grote slaapkamer gelegen, voorzien van airco. De tweede kamer bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, bad, douche en wastafelmeubel. Tevens is er op deze verdieping ruimte voor een wasmachine.

Op locatie bent u direct in de historische binnenstad van Zwolle. Binnen 50 meter lopen bevindt u zich op de Grote Markt. In de binnenstad zijn verscheidene horecagelegenheden te vinden en tevens ligt bioscoop Pathe op loopafstand. Het station is binnen een paar minuten fietsen te bereiken. Parkeren geschied middels vergunning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Zwolle.

Bezichtigingen worden gevoerd op afspraak rekening houdend met de voorschriften van het RIVM. Hiervoor kunt u contact opnemen met Maxx Aanhuurmakelaars op 088-6299038.

De woonruimte is per direct beschikbaar en de huurperiode is in overleg.

De huurprijs bedraagt €1195 kaal per maand exclusief €50 maandelijks servicekosten.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000