Appartement, Kleine Raamstraat

TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT MET MOGELIJKHEID VAN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Aan de Kleine Raamstraat komt een zeer net twee slaapkamer appartement beschikbaar. Het appartement heeft een ruime woonkamer (ca 23m²) met toegang tot het dakterras en doorloop naar de hal met een separaat toilet en de woonkeuken. De woonkeuken (ca 16m²) beschikt over alle gemakken waaronder een was/droog combinatie, vaatwasser, ruime koelkast en vriezer. Op de etage zijn twee slaapkamers (ca 16 m² & 8m²) en de badkamer (ca 5m²) gesitueerd.

Dankzij de twee slaapkamers en goede ligging is het appartement zeer geschikt voor een stel of woningdelers. Er zijn meerdere supermarkten op loopafstand en de uitvalswegen bevinden zich op korte afstand.

De huurprijs van het appartement is € 1050,- exclusief parkeerplaats. De woonruimte komt per 1 september beschikbaar. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om het appartement gemeubileerd te huren. Tevens is het mogelijk een bijbehorende parkeerplaats te huren.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000