Appartement, Begoniastraat

ZELFSTANDIG APPARTEMENT AAN BEGONIASTRAAT IN ASSENDORP TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning bevindt zich aan de Assendorperstraat en is voor Zwolle een A-locatie. Diverse supermarkten en speciaalzaken op steenworp afstand.

SITUERING
De woonruimte is gelegen op de eerste etage van het pand en heeft uitzicht op de begoniastraat.

INDELING
De woonkamer is circa 18m2 groot en heeft veel lichtinval via het raam aan straatzijde. De slaapkamer van 14m2 is te bereiken via de woonkamer.

Er is een seperate luxe keuken aanwezig van ongeveer 8m2. Er is voldoende ruimte om een tafeltje met 2 stoelen te plaatsen. De keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Via de hal zijn de badkamer en het toilet te bereiken.

Er is een gemeenschappelijke fietsenberging bij de entree en een gemeenschappelijk dakterras. Deze wordt gedeeld met 2 andere huishoudens.

De fietsenstalling bij de entree wordt gedeeld met twee andere huishoudens evenals het dakterras van 35m2 met uitzicht op de Assendorperstraat.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. Het voorschot betreft een bedrag van 150 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar werkende kandidaat of een werkend stel.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 februari 2021 voor een minimale duur van 12 maanden.
Op Locatie is het niet mogelijk een parkeervergunning te krijgen.
Huurtoeslag is niet mogelijk.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000