Appartement, Helper Westsingel

EEN HEERLIJK EN COMFORTABEL TWEE SLAAPKAMER EN TURN KEY OPGELEVERD APPARTEMENT MET BALKON EN EEN GROTE VAN 61 M2. DE PRIJS IS €1400 INCLUSIEF GAS,WATER,ELECTRA, INTERNET EN TV EN DE WONING IS PER 1 JANUARI BESCHIKBAAR.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Gelegen in het hart van Helpman is met veel liefde en passie dit bijzondere gebouw Helpersluis tot stand gekomen. De situering van Helpersluis op de hoek van de Verlenge Hereweg en de Helper Westsingel, vlakbij het Helperdiep is uitstekend gelegen. Het opvallende gebouw geeft deze markante plek een nieuwe uitstraling.

Dit prachtige twee slaapkamer appartement is gesitueerd aan de eerste etage van het pand. Het appartement is net zoals de rest van het pand zeer stijlvol ingericht met vele luxe en nette afwerking. De prachtige cire betonvloer en vele sfeerverlichting zorgen voor een huiselijk gevoel. De sfeervolle woonkamer heeft een open keuken die voorzien is van een grote koelkast, een magnetron/oven combinatie en een inductie kookplaat.

Vanuit de woonkamer kunt u naar de toilet, twee slaapkamer waarvan een is voorzien van de badlamer en de ander van een heerlijk en zonnig terras. het balkon met uitzicht op Verlengde Hereweg. Ideaal voor zonnige dagen.

De huurprijs van €1400,- is inclusief gas, water, elektra, meubilering maar zonder gemeentelijke belastingen. In eerste instantie wordt in overleg een maximaal contract aangehouden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000