Appartement, Voorstraat

VOLLEDIG GERENOVEERD LUXE APPARTEMENT MET VIDE ETAGE TE HUUR IN CENTRUM

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit nieuwbouwappartement is gelegen aan de Voorstraat dat in het centrum van Zwolle ligt. De winkels, terrassen en het stadsstrand liggen dan ook allemaal op loopafstand. Het station is in ongeveer 3 minuten fietsen te bereiken, evenals bioscoop Pathé en Hedon. Dit is de uitgelezen kans een prachtig appartement te bemachtigen in de bruisende Zwolse binnenstad!

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde van het complex.

VOORZIENINGEN
De woonruimte beschikt over een mooie woonkamer met open keuken, een aparte slaap vide en een badkamer met douche en toilet. De keuken is uitgerust met een inbouw koelkast, kookplaat, vaatwasser en is luxueus afgewerkt. De badkamer is uitgerust met wastafel plus meubel, hangend toilet en een douche. De ruimtes worden allemaal opgeleverd met vloer.

Er is nog een gezamenlijk dakterras aanwezig welke u samen met 3 buren zal delen.


HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Hier wordt een voorschot van €75 voor gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 december 2020 voor een minimale duur van 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd voortzet.


EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000