Appartement, Oostergoweg

Per 1 januari a.s. te huur Oostergoweg 10 F
Appartement op de 2e verdieping in de toren, groot circa 56m2.

Betreft een 2 kamer appartement, woonkamer met open keuken en slaapkamer.
Op de begane grond is een (eigen) berging aanwezig. Badkamer met toilet, wastafel, douche en wasmachine/wasdroger aansluiting.
Verwarming van dit appartement gaat via warmtepanelen (infra-rood). Het warmwater loopt via een doorstroom boiler.

Het appartement is gelegen aan de zijde van de Oostergoweg/ambulance post. Het appartement is voorzien van een Frans balkon met twee openslaande deuren.
De keuken is voorzien van verlichting, koel- vriescombinatie, electrische kookplaat, afzuiging, vaatwasser en combi-oven magnetron.

Algemeen:
Het appartementen complex is gelegen naast een eigen parkeerterrein. Alle appartementen/studio’s hebben de beschikking over een parkeerplaats op het terrein. Daarnaast is er op terrein een fietsenstalling aanwezig en een gezamenlijke tuin. Het appartementencomplex is met de fiets circa 1,5 – 2 km vanaf het centrum (dus hooguit 10 minuten fietsen)

Servicekosten omvatten:
Energie, water, glasbewassing buitenramen (4x per jaar), schoonmaak algemene ruimten (1x per week), Huismeesterschap, groenonderhoud, onderhoud parkeerterrein, afschrijving stofferingen (pvc-vloer, binnenschilderwerk, gordijnen, basisverlichting), bijdrage kosten waterontharder,

Let op: servicekosten is exclusief abonnement internet en tv abonnement . In het gebouw is alleen infrastructuur aangelegd voor Ziggo.
Huur is kaal 720 euro + 165 service kosten


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000