Appartement, Friesestraatweg

LUXE APPARTEMENT IN NIEUWBOUW COMPLEX TE HUUR.

*********************
LET OP! DE VIDEO EN FOTO'S ZIJN VAN EEN GELIJKWAARDIG APPARTEMENT.

Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************

Het complex is in 2019 opgeleverd en alles is nog zo goed als nieuw. In het complex is een gemeenschappelijke sportschool en buitenruimte aanwezig.

Het appartement is gesitueerd op de eerste etage, het appartement grenst aan de binnenplaats. Bij binnenkomst is er een ruime woonkamer met open keuken, welk ook toegang heeft tot de binnenplaats. De keuken is van alle gemakken voorzien. De badkamer is al luxe te omschrijven en de slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een twee persoons bed, kast en eventueel bureau.

Het appartement beschikt over een vloerverwarming, dit in combinatie met de hoge isolatiewaarde zorgt voor zeer prettig wonen.

De huurprijs van €850,- is exclusief, er wordt €85,- aan servicekosten gerekend. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1 december 2020.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000