Appartement, Groeneweg

APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS NABIJ HET CENTRUM EN STATION THE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Ongeveer een jaar geleden is dit appartement gerenoveerd. Het appartement is gelegen aan de Groeneweg in Assendorp en bevindt zich op steenworp afstand van het station. In Assendorp zijn verschillende voorzieningen zoals supermarkten en drogisterijen aanwezig. Het centrum van Zwolle is op 5 minuten fietsafstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de linkerzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De woonruimte beschikt over een mooie woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een wasruimte en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

De modern afgewerkte keuken is uitgerust met een inbouw koelkast, inbouwoven, inductiekookplaat, grote keukenlades en kasten.

De badkamer is afgewerkt met een spiegel, inbouw-verlichting, hangend toilet en een douche met thermostaat knop voor de watervoorziening.

De woonruimte is voorzien van laminaat vloer bij oplevering.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Hier wordt een voorschot van €90 voor gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 december 2020 voor een minimale duur van 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd voortzet.


EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000