Appartement, Het Hout

Fantastisch een slaapkamer appartement (60m2) met privé parkeerplek onder het complex aan de Kop van Oost met een gezamenlijke tennisbaan met een prijs van €1150,00. inclusief, gas, water, electra. De woning is beschikbaar per 1-8-2020.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement beschikt over een speels ingedeelde woonkamer met aansluitend balkon en een luxe half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, 4 pits fornuis, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Er is een ruime slaapkamer en badkamer met inloop douche, tevens is er een apart washok een fietsenberging en een overdekte privé parkeerplaats onder het complex wat bij het appartement hoort.

De prijs van €1150,00 is inclusief gas, water, electra, parkeerplek, berging en gezamenlijk gebruik van de tennisbaan.


De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Eelde, op 15 km van de accommodatie.

Let op! De woning kan gemeubileerd worden opgeleverd in de hedendaagse stijl en met nieuwe meubilering tegen een meerprijs.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000