Appartement, Ruiterskwartier

Ruiterskwartier 115 T
Te huur appartement op de 3e verdieping boven de Burgemeester van Napels

De woonruimte is gelegen op de 3e verdieping aan de achterzijde van het pand. Hierdoor heb je wel het gemak van de binnenstad, maar minder overlast van de stad.
Het betreft een appartement met één slaapkamer, woonkamer met keuken, badkamer (douche en wastafel, toilet) met wasmachine aansluiting.
Groot circa 42 m2.

Algemeen:
Het appartementen complex is gelegen in het hartje centrum van Leeuwarden boven de Burgemeester van Napels. In de kelder is een fietsenstalling aanwezig voor de bewoners. In 2017 is dit voormalig bankgebouw omgebouwd tot appartementencomplex. Voor alle appartementen is in de kelder een eigen berging beschikbaar in of nabij de kluis van de voormalige Fortis bank. Op het complex Ruiterskwartier 115 is ook onze huismeester woonachtig.

Servicekosten omvatten:
Energie, water, glasbewassing buitenramen (3x per jaar), schoonmaak algemene ruimten (1x per week), Huismeesterschap, afschrijving stofferingen (pvc-vloer, binnenschilderwerk, gordijnen, basisverlichting), bijdrage kosten waterontharder, lift , e.d.
Let op: servicekosten is exclusief abonnement internet en tv abonnement . In het gebouw is alleen infrastructuur aangelegd voor Ziggo. U dient hier zelf een abonnement voor af te sluiten.

Er is in het gebouw een wasruimte aanwezig met een wasmachine en een wasdroger. Hiervoor moet separaat betaald worden.
Huur prijs is inclusief servicekosten 775 euro per maand. Huur subsidie is mogelijk. (kale huur 625 euro en 150 euro servicekosten)
Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000