Appartement, Stationsplein

ONLANGS GERENOVEERDE APPARTEMENT IN STEENWIJK TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Dit appartement is onderdeel van een complex waarvin een jaar geleden deze woning gerealiseerd is op een etage.

VOORZIENINGEN
De woning is volledig zelfstandig en is voorzien van een een keuken met kookgelegenheid, afzuigkap, vaatwasser enzovoort. De badkamer heeft een keurige douche, toilet en wastafel. n wastafel. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met een PVC vloer van hoge kwaliteit en gordijnen.

LOCATIE
Het complex is direct naast het station en tegenover De Meenthe gelegen. Het centrum is binnen 5 minuten te bereiken.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief het voorschot voor gas, water en elektra voor de studio.De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd bij vertrek uit de woning.

HUURTOESLAG
De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder.

Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar een éénpersoons huishouden. Voor zowel studenten als werkende.

BESCHIKBAARHEID
De woning is beschikbaar vanaf 1 september 2020 met een minimale huurtermijn van 12 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000