Appartement, Oostergoweg

Appartement op de 4e verdieping in de toren, groot circa 55m2.

Betreft een 2 kamer appartement, woonkamer met open keuken en slaapkamer.

Op de begane grond is een (eigen) berging aanwezig. Badkamer met toilet, wastafel, douche en wasmachine/wasdroger aansluiting.

Verwarming van dit appartement gaat via warmtepanelen (infra-rood). Het warmwater loopt via een doorstroom boiler.

Het appartement is gelegen aan de zuidzijde van het pand. Het appartement is voorzien van een fransbalkon met twee openslaande deuren.

De keuken is voorzien van verlichting, koel- vriescombinatie, elektrische kookplaat, afzuiging, vaatwasser en combi-oven magnetron


Algemeen:
Het appartementen complex is gelegen naast een eigen parkeerterrein. Alle appartementen/studio’s hebben de beschikking over een parkeerplaats op het terrein. Daarnaast is er op terrein een fietsenstalling aanwezig en een gezamenlijke tuin. Het appartementencomplex is met de fiets circa 1,5 – 2 km vanaf het centrum (dus hooguit 10 minuten fietsen)

Servicekosten omvatten:
Energie, water, glasbewassing buitenramen (4x per jaar), schoonmaak algemene ruimten (1x per week), Huismeesterschap, groenonderhoud, onderhoud parkeerterrein, afschrijving stofferingen (pvc-vloer, binnenschilderwerk, basisverlichting), bijdrage kosten waterontharder,

Let op: servicekosten is exclusief abonnement internet en tv abonnement . In het gebouw is alleen infrastructuur aangelegd voor Ziggo. Dit appartement is niet door ons van gordijnen.

Huur is kaal 700 euro + 150 service kosten.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000