Appartement, Friesestraatweg

Prachtig appartement met een slaapkamer aan de friesestraatweg met een prijs van €820,00 exclusief en het appartement is beschikbaar per 16 maart 2021.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

Het complex is gelegen aan de Friesestraatweg, naar verwachting komt het appartement per 16 maart beschikbaar. Het betreft hier appartement aan de Friesestraatweg 151-13.

Aan de begane grond voorzijde komen enkele commerciële ruimten (denk aan een pizzeria, restaurant, broodjeswinkel, kantoor, gezondheidszorg, etc.). Ook is er voor alle bewoners een groot fitnesscentrum en sauna beschikbaar.

Het appartement is gesitueerd op de derde etage. Het appartement heeft een oppervlakte van 49 m2 en is volledig zelfstandig. Het appartement heeft een woonkamer met een open keuken (incl. koelkast met vriesgedeelte, afwasmachine, afzuigkap, combi magnetron, inductie-kookplaat) en verlichting. Ook beschikt dit appartement over één aparte slaapkamer(s). Verder heeft het appartement een aparte, luxe badkamer met douche, toilet, wastafel en luxe wastafelmeubel.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, dit betekent inclusief pvc laminaat, gordijnrails en gestucte wanden. Alle apparatuur in de woonruimte is nieuw.

Daarnaast is de isolatie van de woonruimte als uitmuntend te omschrijven. Dankzij de goede wand en glasisolatie zijn omgevingsgeluiden nihil.

De huurprijs van €820,- is exclusief gas, water en elektra. Voor de voorzieningen in het pand (denk aan schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes/ verlichting gemeenschappelijke ruimtes/ huismeester etc) worden servicekosten gerekend welk gelijk zijn aan een bedrag €90,-. De woonruimte wordt per 16 maart opgeleverd. De waarborgsom staat gelijk aan tweemaal de kale huurprijs +De huurperiode is minimaal 12 maanden.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000