Appartement, Friesestraatweg

Nieuw opgeleverd studio met huurtoeslag op gunstige locatie te huur.

Het complex is gelegen aan de Friesestraatweg, naar verwachting wordt het complex in november opgeleverd. Het betreft hier appartement aan de Friesestraatweg 149-20

Aan de begane grond voorzijde komen enkele commerciële ruimten (denk aan een pizzeria, restaurant, broodjeswinkel, kantoor, gezondheidszorg, etc.). Ook is er voor alle bewoners een groot fitnesscentrum en sauna beschikbaar.

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage midden. Het appartement heeft een oppervlakte van 32m2 en is volledig zelfstandig. Afhankelijk van de persoonlijke situatie komt deze woonruimte in aanmerking van huurtoeslag. De studio heeft een woon-slaapkamer met een open keuken (incl. koelkast met vriesgedeelte, afwasmachine, afzuigkap, combi magnetron, inductie-kookplaat) en verlichting. Verder heeft het appartement een aparte, luxe badkamer met douche, toilet, wastafel en luxe wastafelmeubel.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, dit betekent inclusief pvc laminaat, gordijnrails en gestucte wanden. Alle apparatuur in de woonruimte is nieuw.

Daarnaast is de isolatie van de woonruimte als uitmuntend te omschrijven. Dankzij de goede wand en glasisolatie zijn omgevingsgeluiden nihil.

De huurprijs van €646,43 is exclusief gas, water en elektra. Voor de voorzieningen in het pand (denk aan schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes/ verlichting gemeenschappelijke ruimtes/ huismeester etc) worden servicekosten gerekend welk gelijk zijn aan een bedrag €85,-. Maximaal €36,- van deze kosten kunnen meegerekend worden bij de rekenhuur m.b.t. het aanvragen van huurtoeslag. De woonruimte wordt naar verwachting medio oktober opgeleverd. De waarborgsom staat gelijk aan tweemaal de kale huurprijs + servicekosten (2x á €85,-). De huurperiode is minimaal 12 maanden.

Let op: Omdat het complex op dit moment in aanbouw is kan het pand niet zomaar betreden worden. Om wel een duidelijk beeld te geven van de woonruimte zijn er twee voorbeeld woonruimte gerealiseerd. De foto’s zijn van een soortgelijke woonruimte in het complex. Deze zullen tijdens de bezichtiging bezichtigt worden. Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000