Appartement, Burgemeester Drijbersingel

MOOI APPARTEMENT AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

Het appartement van 39m2 is een aantal jaar geleden gerenoveerd en het prachtige complex is voorzien van een groot dakterras, met prachtig uitzicht op de Zwolse binnenstad.

De woning is gestoffeerd en voorzien van een PVC vloer en gordijnen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Zowel de keuken als badkamer hebben een moderne uitstraling. De woonruimte heeft een aparte slaapkamer.

In het complex zijn gemeenschappelijke wasruimtes met wasmachine en droger. Per was- of droogbeurt dient ongeveer €3,80 betaald te worden middels een waspas. Een voordeel hiervan is dat er geen wasmachine of droger aangeschaft hoeft te worden.

Tevens is er in het souterrain een fietsenstalling aanwezig en kan er achter het pand een parkeerplaats gehuurd worden.

Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen een paar minuten fietsen bereikbaar. Het station ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Uitgaansgelegenheden zoals Hedon en bioscoop Pathé liggen om de hoek. Ook het winkelcentrum Diezerpoort, met allerlei winkels, is in een paar minuten lopen bereikbaar.

De studio is beschikbaar per 1 juni. De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. Exclusief gemeentelijke heffingen. De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

De minimale huurperiode is 12 maanden. Bij ingang van het huurcontract dient één maandhuur plus 25 euro aan waarborgsom voldaan worden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000