Appartement, Friesestraatweg

Splinternieuw, modern, luxe appartement met een fantastisch uitzicht, twee slaapkamers en een prijs van €1028,00. De woning is per 1-12 beschikbaar.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Let op! de video welke erbij staat is een voorbeeld video van een kwalitatief gelijkwaardig appartement maar met een slaapkamer,

*********************
Nieuw opgeleverd appartement met twee slaapkamer op gunstige locatie te huur.

Het complex is gelegen aan de Friesestraatweg, naar verwachting wordt het complex medio oktober opgeleverd. Het betreft hier appartement aan de Friesestraatweg 147-8

Aan de begane grond voorzijde zijn enkele commerciële ruimten. Ook is er voor alle bewoners een groot fitnesscentrum en sauna beschikbaar.

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage rechterachterzijde. Het appartement heeft een oppervlakte van 47 m2 en is volledig zelfstandig. Het appartement heeft een woonkamer met een open keuken (incl. koelkast met vriesgedeelte, afwasmachine, afzuigkap, combi magnetron, inductie-kookplaat) en verlichting. Ook beschikt dit appartement over twee slaapkamers. Verder heeft het appartement een aparte, luxe badkamer met douche, toilet, wastafel en luxe wastafelmeubel.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, dit betekent inclusief pvc laminaat, gordijnrails en gestucte wanden. Alle apparatuur in de woonruimte is nieuw.

Daarnaast is de isolatie van de woonruimte als uitmuntend te omschrijven. Dankzij de goede wand en glasisolatie zijn omgevingsgeluiden nihil.

De huurprijs van €940,- is exclusief gas, water en elektra. Voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en dergelijke worden €85,- aan servicekosten gerekend. De woonruimte wordt medio oktober gestoffeerd opgeleverd. De waarborgsom staat gelijk aan tweemaal de huursom. De huurperiode is minimaal 12 maanden.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000