Appartement, Narcisstraat

Nieuw opgeleverde appartement in Assen met mogelijkheid voor huurtoeslag.

Het appartement is gevestigd in een oud kantoor gebouw. Het gebouw is volledig gerenoveerd en alle appartement zijn van alle gemakken voorzien. Op dit moment zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar.

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar appartement in Assen en met een goede reden. Op dit moment is de vraag naar woonruimte in Groningen enorm gestegen, hierdoor worden de huurprijzen een stuk hoger. Assen is een goed alternatief aangezien Groningen nog steeds gemakkelijk te bereiken is. De locatie aan de Narcisstraat is ook perfect aangezien het naast het Centraal Station is en er meerdere supermarkten in de omgeving zijn.

Dankzij de goede isolatie zijn de appartement energiezuinig en wordt geluid van de omgeving erg goed gedempt. Ieder appartement heeft een eigen huisnummer waardoor het (afhankelijk van de persoonlijke situatie) mogelijk is om in aanmerking te komen voor huurtoeslag.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer en nette badkamer. Het oppervlak is gemeten op circa 69m2. De huurprijs is €900,- inclusief, de kale huurprijs is €720,- Het appartement komt in overleg beschikbaar per 15 mei 2019.

Om het pand is een ruime parkeerplaats aanwezig, hierdoor is het parkeren geen probleem.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000